LITEN UPDATE FRA SVERIGE

20.07.2012 - 21:57 - hverdag - kommentarer (6)

Nå er det jo frykelig lenge siden jeg har lagt inn noe her..  ikke at jeg har gjort noe spesielt interessant, ikke har det vært noe fint vær heller, men jaja.  

Tenkte jeg skulle gi en liten update fra Karlstad. "Camping-gjengen"  (som er meg, foreldrene mine og to vennepar + det ene venneparet´s sønn og det andre´s barnebarn) bestemte oss for å ta oss en helgtur til fine Karlstad som ligger i Sverige. Vi dro ganske tidlig, så var her ikke så alt for sent, men da vi skulle gå til hotellet fant vi plutselig min mimmi og bestefar som også hadde bestilt rom på det samme hotellet.

Jajaaaa. Kristoffer, Kaja og jeg deler et rom som skulle være 40 kvadrat, men jeg tror heller det er oppover.. rommet er ikke så stort, men taket er helt sykt høyt..  Nei, skal ikke skrive så mye!  Har noen iphone bilder som jeg tenkte å legge ut.  Kommer flere fra kamera når vi kommer hjem igjen og etter jeg har ordnet photoshop igjen.  Da kommer det også noen andre bilder og videoer fra tidligere i ferien. 


Det har vært mye fine skyer å ta bilder av.. 


Vi har også gått litt rundt og sett på fine steder,  var også på en bar/restuant da det begynte å regne, tordne og lyne noe sykt masse..  da ble vi våte.
Vi har spist en "god" middag, så nå sitter vi bare på det store hotellrommet og er veldig sosiale! ooog det skal vi fortsette med resten av kvelden.  

Hvordan har din ferie vært så langt?

6 KOMMENTARER

Lina Akselsen

20.07.2012 kl.21:59

fine bilder !<3
Ingvild Elise

20.07.2012 kl.22:01

fine bilder! ser ut som dere koser dere =)
Julia Fossum

20.07.2012 kl.22:01

likeer, fine bilder :D
juicylife

20.07.2012 kl.22:04

Fine bilder, du skriver braa:)

Elsket bildene av de skyene! Utrolig fine!

Ha en super helg!
jannike

20.07.2012 kl.23:37

åååserr så fine bilder!
det var koselig i Sverige da


A n d r e a21, Oslo
Instagram: dreahagen

For spørsmål/kontakt: andreaholmhagen@hotmail.no


hits