i have issues

25.08.2013 - 17:23 - hverdag - kommentarer (0)Jeg har visst en blogg jeg! Den har blitt ganske glemt bort i det siste ser jeg.. Gidder ikke komme med noe unnskyldning, jeg har hatt andre ting å gjøre. Sove, spise og se på serier på netflix. Neida.. eller joda. Jeg har gjort litt andre ting også da, det største var vel å si ha det til bestevennina mi.. min gode nabo. Hun kom inn på psykologistudie i Tromsø (flinka), så vi to tok turen dit den åttende august og så på hybelen hennes for første gang. Dagene vi var der brukte vi for det meste på å kjøpe inn alt man trenger for å leve + litt ekstra. Jeg kjenner ei der fra før av så nest siste dagen tok vi turen dit på vors og endte opp på byen, noe som var veldig koselig! Og vi ble kjent med masse nye mennesker. 
Den ellevte august dro jeg hjem igjen.. Skulle dra på kvelden og hele dagen prøvde vi å tenke på alt annet. Det verste var da vi sa ha det siste gangen før jeg gikk inn i drosjen.. Nå som jeg tenker på det begynner jeg å savne henne enda mer. LISA KOM HJEM IGJEN!  

Ja, jeg tenkte bare jeg kunne gi en liten update og prøve å være flinkere til å blogge fremover! Greit å ta frem kamera innimellom også.  

0 KOMMENTARERA n d r e a21, Oslo
Instagram: dreahagen

For spørsmål/kontakt: andreaholmhagen@hotmail.no


hits