Over de hundre fjell

26.08.2013 - 16:51 - foto - kommentarer (4)Over de hundre fjell av Reyna Grande er en bok jeg virkelig anbefaler å lese.  

Room

23.02.2013 - 17:47 - foto - kommentarer (6)


Et bilde av rommet mitt jeg tok for noen dager siden, hadde tenkt å poste det da, men så kræsjet macen.. Er ikke sikker på hvordan kvaliteten er nå, fordi det er lagret fra Flickr og postet med ipaden. Du finner bilde med bedre kvalitet her; http://www.flickr.com/photos/andreaholm/8496374488/in/photostream Hva syns du?

room details

14.02.2013 - 14:09 - foto - kommentarer (4)


hva syns du? more chunky sweater

08.12.2012 - 18:16 - foto - kommentarer (11)bare så det blir litt blogging i dag!   hva syns du?

260812

27.08.2012 - 23:21 - foto - kommentarer (3)

søteste sahara, hunden til cathrine. 

details

11.02.2012 - 18:16 - foto - kommentarer (3)Hadde en superkoselig bytur med jentene idag! vi tok litt sol, og kjøpte noen klær og Renata holdt på å kjøre ned en stakkars dame i parkeringshuset....  anyways,  det var sånn supersalg ting på carlings, hvor vi kunne fylle en pose med ti plagg og få det for hundre kroner!  det var ikke så masse veldig fint der.. men vi fikk skrapt sammen ti plagg, som til sammen ville blitt ca. 1600 kroner ellernoe, og vi betalte bare 100.  Skikkelig kupp!  
Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med mamma og pappa, spise god mat og se noen filmer.  

hvordan ser deres lørdagskveld ut?

"it is only with the heart..."

09.02.2012 - 21:25 - foto - kommentarer (1)"...that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye" 

Jeg er med i fotokonkurranse på denne bloggen. Temaet var hverdag, og grunnen til at jeg velger å delta med dette bildet er rett og slett fordi dette er min hverdag for tiden..  Det meste jeg gjør er å sitte på dataen (interessant liv).., men dette er vel fordi jeg nettopp har blitt sykemeldt fra skolen, pga. sykdommen ME. Derfor bruker jeg bare tiden på å slappe av, og bli frisk!   Fotokonkurransen finner du HER, hvis du vil være med. 

country kitchen

07.02.2012 - 00:01 - foto - kommentarer (0)iphone

28.01.2012 - 12:17 - foto - kommentarer (0)

fyrverkeri

11.01.2012 - 23:45 - foto - kommentarer (2)

fordi jeg glemte å laste opp nyttårsbilder...   så godt nyttår! 

photo: Silence is a fence around wisdom

06.07.2011 - 15:37 - foto - kommentarer (7)

photo: sommertid

04.07.2011 - 00:02 - foto - kommentarer (6)


sarah ♥

svart/hvit

30.06.2011 - 00:14 - foto - kommentarer (7)

photo: water splash

14.06.2011 - 22:37 - foto - kommentarer (1)Bare et bilde fra campingen ihelgen.

FOTO: bilder med tekst

25.03.2011 - 18:58 - foto - kommentarer (1)

sitatene er funnet på nettet, på forskjellige sider med sånne tekster og ting.. google det!det siste bildet er sånn "dårlig" med vilje, sånn kvaliteten og sånn.

INNKJØP: uglekjede ++

01.03.2011 - 15:37 - foto - kommentarer (21)

Igår hadde jeg og Lisa en utrolig koselig dag i byen. Ble litt slitsomt ettervært og ble ikke akkurat bedre av at bussen bare kjørte fra oss, så vi måtte vente i 40 minutter ekstra. Jeg klarte og bruke opp kortet mitt på litt smykker og sånn. Ser nå at egentlig var det ikke så mye jeg kjøpte, men dyrt var det!


♥ Uglekjede fra VILA 79,50 kr. (Elsker det!) 
♥ Kjede fra H&M 69,50 kr  (ja,  jeg orket ikke skifte klær for å ta bilde av det. Derfor den nydelige grønne toppen..)
♥ Leopard skjørt fra H&M 149, 50 kr.  
♥ Rosebud lepomade 98 kr.   ( .. dyrt) 
♥ Armebånd fra VILA 99,95 kr.   (Elsket fargen!)

 

Nå skal jeg snart gjøre meg klar til festen senere i kveld. Skal virkelig få feiret bursdagen til Kamola idag! Gledermeg ♥ !

"FOTO" - rydding i kleskapet

26.02.2011 - 17:07 - foto - kommentarer (2)

jeg kom så sent hjem i går, så jeg orket ikke begynne med å legge ut bilder da. Eller redigere de ferdig.. Så de kommer heller ikke nå, for jeg har ikke orket og gjøre de ferdig. Ser nå at de ble egentlig ikke så bra. Såee. Idag våknet jeg sånn rundt ni, men lå ganske lenge i sengen. Dusjet og begynte å rydde i kleskapet. Endelig fått ut alt surr. Er vel ikke lenge te det blir rotete der igjen ve'så dette er rotet før. Alle klærne som ligger på gulvet på bilde nr. 1 lå bare på gulvet i kleskapet....


Det ble en ganske stor forandring gitt! Blir litt lettere og se hva slags klær jeg har nå.   Ser forresten ut som om jeg har veldig triste klær,  Litt sturrslige farger. Nå har jeg ikke ryddet på alle de som henger. For det er så mye, og skal kaste mye av det. Får ta det te uka!

 

Nå skal jeg lage oreo milkshake og sette meg ned å lese litt i the hate list,  og sikkert gjøre oppgavene som følge med. Blir en stille og rolig kveld hjemme idag. Deilig!

FOTO: Deilig middag!

22.02.2011 - 22:51 - foto - kommentarer (4)

Nå er jeg ganske så liten etter en ganske effektiv dag! Har trent faktisk. Moro det. Jeg har også gjort norsk, også har jeg lest litt. Jeg har også spist en god middag! Var ikke noe spesielt, men veldig godt med litt frukt og sånn attått.


mmm, det var digg!

Nå skal jeg legge meg straks og i morgen starter jeg vel sent og skal ha en bytur etter skolen med Lisa imorgen,  blir kjempekoselig! Kjenner jeg gleder meg til ferien nå!

 

foto; "check out my new vintage flower"

19.02.2011 - 16:45 - foto - kommentarer (8)

Jeg syns i hvert fall den så litt vintage ut.


Ja. Dagen min idag har egentlig ikke gått ut på så mye. Ble vekt, hoppet i dusjen, dro til byen med mamma og pappa, handlet mat og litt stæsj. Og etter det har jeg sett en episode av one tree hill, tatt litt bilder og redigert litt. Nå skal jeg straks vaske badet her oppe, stuen og rommet mitt. flink jeg ser'u! Senere skal vi spise god mat, og jeg skal gjøre litt lekser.

Hva skjer rundt i Norge idag?Foto; "let's go get this finished" + bokeh

11.02.2011 - 18:17 - foto - kommentarer (9)bare et lite bilde,  siden det ikke ble noe i går, kommer det sikkert et til i løpet av kvelden.
men nå kjenner jeg at det lukter skikkelig mat her!  såe da stikker jeg.  
- hva syns du om bildet?

FOTO: MIN NYE RING + LITT TEKST

03.02.2011 - 17:46 - foto - kommentarer (20)

.. altså nye og nye , jeg kjøpte den i forrige uke , så den er ikke kliss ny! men den er så og si ny. Har bare brukt den to ganger, men elsker den ! dyr var'n og!


fin ikke sant?  :3

 

Dagen min i dag, har vært ganske ganske bra egentlig! skikkelig slakk egentlig. Startet opp med geografi og hadde vikar så slapp og høre på alt tullballet den egentlig læreren min snakker om. Jobbet med et prosjekt om næringsstrukturen i Norge og i en selvvalgt kommune. Og masse annet unødvendig shit om den kommunen,  som primærnæring, ressurs .. noe , og sånn!  Det var egentlig helt okei og jobbe med i dag, fikk gjort unna en del, men har fortsatt mye igjen før søndagen! som vi da skal levere..

 

Etter det hadde jeg spansk, og det var skikkelig gøy i dag, snakket med Marte om masse greier og skjønte faktisk litt! eheh..   Senere hadde vi studieøkt og da satt jeg og jobbet med spansk og noe norsk prosjekt om Lisa. gøy!

 

Var egentlig tidlig ferdig i dag, men siden jeg hadde lovet Lisa og ta sol i dag, tenkte jeg at jeg skulle sitte igjen i gangen og se en film mens de hadde time, men Renata sa at jeg kunne sitte i timen dems, og vi spurte læreren og det var helt greit. 
Alle trodde jeg var søsteren til , enten Renata eller Lisa, og etter bare 60 minutter klarte læreren og bytte om på navnet mitt og Renata's. bra gjort! ettersom hun har hatt Renata som elev i snart et år (?)

 

Etter solarium tok vi bussen hjem igjen,  og nå sitter jeg her klar til å jobbe litt mer med geografi!  - Kommer sikkert et innlegg senere i dag med noe bilder og litt sånn!

hva syntes du om bildet? og hva har du gjort i dag?

 

FOTO: GLASSES

26.01.2011 - 21:18 - foto - kommentarer (16)

 


Nikon D60 +  Sigma 70-300 mm

hva syns du om bildet?

foto; snø & hvitt, mislykka bilder

16.01.2011 - 23:01 - foto - kommentarer (6)

jah, jeg legger ut tre av de bildene jeg tok i sta, og har redigert, men er ikke fornøyd i det hele tatt.  legger de bare ut for å , gjøre det egentlig ...  såeee,  ! hva syns du?

nå er det å sove, så man kommer seg opp til klokka kvart på seks i morgen tidlig, åh, elsker skoledager! -.-"

foto; rød neglelakk?

11.01.2011 - 18:58 - foto - kommentarer (18)

ja, så jeg er syk, igjen.Besvimt noen ganger i dag, ikke kult..  men,  på mandag kjøpte jeg neglelakk på cubus, sånn billig shit, liker det. Men hadde allerede lilla på den ene , og det var rett og slett umulig og få av, så jeg tok det over..  ikkke pent!  lyserødt på den ene, faktisk fint, men den andre...  yeah, who cares?
Jeg tok noen bilder, bare sånn for å ha noe å gjøre,   orker ikke legge ut alle bildene, så lagde en sånn kollasj? montasje? vet ikke, men noe!

 

og ikke si noe om neglelakken, jeg vet den ikke sitter helt perfekt på, men syns det var litt kult, av en eller annen grunn...


(alle bildene,  i enkeltbilder ligger på flickr)

 

men, hva syns du?

foto; saras nøkkel, har du lest den?

05.01.2011 - 23:00 - foto - kommentarer (7)

jeg er syk. bare sånn at du vet det. så i dag har jeg lest litt, det var dumt. siden jeg har migrene. eller, hadde. den er litt over nå, litt. irriterende og lese med så masse punktumer. hehe.

okei, jeg begynte litt å lese på saras nøkkel i dag, første inntrykket er veldig bra! og har hørt med andre som har lest den at det virkelig er en god bok, så vi håper på det. har egentlig ikke så mye å skrive , så legger heller ut tre bilder jeg, vet ikke hvem jeg likte best, og på denne dataen ble de ikke som på den andre, så jeg er ikke fornøyd. men, hvem likte du best?

 så, hvilket bilde likte du best? og har du lest boken, isåfall hva syns du om den?Andrea21, Oslo
Instagram: dreahagen

For spørsmål/kontakt: andreaholmhagen@hotmail.no


hits