Sverigetur med jentene

20.08.2014 - 18:47 - hverdag - kommentarer (2)

 

I går tok jeg en tur til Sverige med Lisa og Renata. Alltid like koselig å ta en biltur med de to jentene! Finner alltid på noe sprell :) 
Da vi kom tilbake igjen sa vi ha det til Renata og pakket ut varene, vi fikk akkurat plass til alt i den lille fryseren vår..  Resten av kvelden slappet vi bare av foran tven, noe som også er veldig deilig etter en lang dag!  

Dagen i går

19.08.2014 - 19:59 - hverdag - kommentarer (1)

 I går fikk vi besøk av fine Renata, det var veldig koselig! Vi slappet for det meste av, spiste god pasta carbonara og sang sing star til langt på natt, haha 
I dag har vi vært en tur i Sverige, det kommer litt bilder fra det i morgen regner jeg med! Nå har Renata dratt hjem igjen og Lisa og jeg sitter i sofaen og slapper av etter en lang Sverigetur! 

 

19:38

14.08.2014 - 19:38 - hverdag - kommentarer (3)

 

 

Det ble ikke noe frognerparken tur, så det får vi ta en annen dag. Istedenfor ble det en liten tur på senteret, så jeg fikk brukt litt penger i dag og...
Nå er det musikk på øra og lesing som står for tur! I morgen skal jeg en tur hjem for å hilse på familien og ta en ridetur med Renata og Jack, det gleder jeg meg veldig til! 

Gårsdagens middag

14.08.2014 - 15:59 - hverdag - kommentarer (4)

 


 

I går lagde Lisa og jeg (mest Lisa) spaghetti med pølser, bacon og cheese sauce til middag. Åh, det er så alt for godt! Vi lagde ganske masse så da blir det litt rester i dag:)  
Nå har vi akkurat ordnet oss for å ta en tur til frognerparken, men det begynte plutselig å regne..  får håpe det gir seg snart, så vi fortsatt kan ta en tur! 

Hva er dine planer for dagen? 

 

Kaffekos

13.08.2014 - 18:57 - hverdag - kommentarer (3)

 

I dag tok vi en tur nedover i gatene for å se etter litt butikker. Vi endte opp med å finne en bik bok hvor jeg kjøpte en skjorte og en liten søt café bokhandel hvor vi kjøpte oss en Dream Journal. Vi tok også turen innom en Wayne's Coffee hvor vi tok oss en kaffe hver. Alt i alt var det en veldig koselig tur ut! Nå er vi akkurat kommet tilbake og Lisa skal snart lage noe godt til middag! Etter det skal vi nok spille litt league of legends, kos! 

Botanisk hage

08.08.2014 - 20:58 - hverdag - kommentarer (3)

Hei! 

Dagen i dag har gått veldig fort, til tross for at vi ikke var ute av leiligheten før klokka fem.. Vi tok en tur ned på joker, kjøpte litt snacks og vandret ned til den botaniske hage. Der gikk vi litt rundt og så på alt det fine og flotte før vi satte oss ned med pledd, kos og en kortstokk og spilte fem hundre i omtrent en time.. Det var utrolig koselig! Nå ligger vi strekt ut på sofaen med hver vår pc og skal øyeblikkelig begynne med noe middag. I morgen får vi besøk av søstrene til Lisa, noe som også blir veldig hyggelig! -  Hvordan har dagen din vært?Blanke ark

07.08.2014 - 18:31 - hverdag - kommentarer (1)

Hei! 

Nå er det en god stund siden jeg var innom her sist.. Stoppet helt brått en periode, mistet både inspirasjonen og lysten til å ta fram kamera og faktisk ta noen ordentlig bilder. Men nå er jeg tilbake igjen, med blanke ark. Jeg og ei venninne har akkurat flyttet inn i en leilighet i Oslo, så nå er vi klare for nye eventyr! Så da regner jeg med at bloggen kommer til å bli litt mer oppdatert med både bilder og historier om hvordan hverdagen går for to bønder i byen :) 

Tenkte jeg skulle legge med noen bilder fra telefonen av litt av hvert som har skjedd siden sist!

  - jeg har vært å besøkt Lisa (min nåværende samboer) i fine Tromsø         -  har hatt mange fine turer med Jack og Renata 


- har også hatt mange koselige kvelder med Renata og Rambo                    - og Lisa og jeg har så klart flyttet inn i leiligheten vår i Oslo 

 

 

Daniel Wellington

23.09.2013 - 16:34 - hverdag - kommentarer (5)

Hei! 
For et par uker siden kom jeg over en konkurranse på bloggen til Maria. Hun skulle nemlig dele ut en Daniel Wellington klokke! Har hatt lyst på en DW klokke veldig lenge, men har ikke latt meg selv bruker penger på det, så da måtte jeg jo bare bli med på konkurransen. Har som regel ikke noe flaks når det kommer til sånt, men denne gangen hadde jeg ekstremt mye flaks og vant faktisk! Jeg valgte en Classic Bristol i brun og sølv og er kjempe fornøyd. Er også veldig takknemlig for at jeg vant, så igjen tusen takk Maria!

Hvis noen er interessert i klokken jeg valgte finner du den her.  

 

i have issues

25.08.2013 - 17:23 - hverdag - kommentarer (0)Jeg har visst en blogg jeg! Den har blitt ganske glemt bort i det siste ser jeg.. Gidder ikke komme med noe unnskyldning, jeg har hatt andre ting å gjøre. Sove, spise og se på serier på netflix. Neida.. eller joda. Jeg har gjort litt andre ting også da, det største var vel å si ha det til bestevennina mi.. min gode nabo. Hun kom inn på psykologistudie i Tromsø (flinka), så vi to tok turen dit den åttende august og så på hybelen hennes for første gang. Dagene vi var der brukte vi for det meste på å kjøpe inn alt man trenger for å leve + litt ekstra. Jeg kjenner ei der fra før av så nest siste dagen tok vi turen dit på vors og endte opp på byen, noe som var veldig koselig! Og vi ble kjent med masse nye mennesker. 
Den ellevte august dro jeg hjem igjen.. Skulle dra på kvelden og hele dagen prøvde vi å tenke på alt annet. Det verste var da vi sa ha det siste gangen før jeg gikk inn i drosjen.. Nå som jeg tenker på det begynner jeg å savne henne enda mer. LISA KOM HJEM IGJEN!  

Ja, jeg tenkte bare jeg kunne gi en liten update og prøve å være flinkere til å blogge fremover! Greit å ta frem kamera innimellom også.  

off to kiel

20.04.2013 - 17:08 - hverdag - kommentarer (1)

Det har vært veldig dårlig blogging i det siste.. Har vært veldig dårlig og ikke hatt noe særlig inspirasjon.. men i morgen tidlig reiser jeg til Kiel en liten tur. Er tilbake igjen på tirsdag, så etter det kommer det nok en del innlegg igjen! Hva syns du?

on top of my wish list

10.04.2013 - 15:31 - hverdag - kommentarer (11)Kanskje mer normalt å bare ha klær, sko og sminke på ønskelisten sin.. men akkurat nå som jeg driver å fikser litt mer på rommet mitt har jeg fryktelig lyst på den stolen og det lille bordet fra IKEA. Genseren og den beige skoen er fra Nelly. Vesken klarer jeg ikke huske hvor jeg fant... det må jeg finne ut av senere!  Hva syns du?

Bloggen din?

04.04.2013 - 20:43 - hverdag - kommentarer (32)

Hei! Tenkte det var på tide å finne noen nye blogger å lese, så legg gjerne igjen bloggen din eller en du anbefaler i kommentarfeltet under, så skal jeg ta en titt :)

some favorites

27.03.2013 - 23:02 - hverdag - kommentarer (2)

Heihei! I sta satte jeg meg ned med en harddisk og gikk igjennom bilder fra 2011 & 2012, der plukket jeg ut noen av mine favoritter. Hoppet egentlig bare over alle vinter og høstbilder og gikk rett på sommerbildene... Kjenner at jeg savner varme sommerdager veldig mye nå! Men, det hjelper at solen nå steker og gradestokken har begynt å vise varmegrader :-)  

I morgen tidlig reiser vi å besøker naboen på hytta og etter det forsvinner vi på campingen! Påsken blir alltid litt hyggeligere der, syntes jeg! Nå er det natta, håper alle har hatt en fin dag! 

240313

24.03.2013 - 18:10 - hverdag - kommentarer (0)

Nå er jeg vel egentlig tilbake! Hånda begynner å bli litt lettere å bruke, og har fått litt inspirasjon. Hva syns du?

SYK

05.02.2013 - 20:53 - hverdag - kommentarer (3)


/arkivbilde 

.. derfor har det ikke vært noe blogging. 

ikea tur

31.01.2013 - 21:07 - hverdag - kommentarer (2)


haha, fineste jeg vet om! 


Idag var jeg i Oslo og på IKEA med Lisa! Det var utrolig koselig. Litt mye bussing, men det blir det jo ofte når man ikke har lappen. Vi dro ganske tidlig hjemmefra og var fremme i Oslo rundt elleve, bussen til IKEA gikk ikke før halv ett, så da dro vi å spiste litt på burger king. Der hadde vi det faktisk veldig morsomt, fikk med en pose med noe jeg ikke hadde bestilt,  det hadde vært greit om det smakte godt og jeg ikke måtte betale for det, meen.. Etter vi hadde spist klarte vi å surre oss bort til Fred Olsens Gate, hvor IKEA bussen går fra. De bussene er forresten utrolig ubehagelig og trange å sitte i. 
Da vi endelig kom oss til IKEA brukte jeg ikke lang tid på å finne det jeg skulle ha, også var det bare å vente på bussen hjem igjen.  Da jeg kom hjem fikk jeg ordnet meg litt på nytt også var det rett i bursdag, og derfra har jeg akkurat kommet.  Nå skal jeg snart legge meg tror jeg,  er veldig sliten..   Hvordan har din dag vært? 

room

21.01.2013 - 21:36 - hverdag - kommentarer (8)

har endelig fått photoshop til å fungere som det skal igjen, så blir vel kanskje litt innlegg fremover.  jeg snudde litt på sengen min og sånn i sta, for å få litt forandringer. klesstativet ser veldig rotete ut med posene og sånn, men det er noe gaver der som ikke er helt pakket inn enda, såe ja. inspirasjonen begynner også å komme tilbake, tumblr, weheartit og instagram skuffer aldri med det! vet ikke helt hva annet jeg skal skrive.. så hva syns du om bildene? 

dårlig greier

18.01.2013 - 20:35 - hverdag - kommentarer (3)

det har ikke vært noe særlig blogging i det siste,  men har ikke hatt noe inspirasjon eller noe..  kommer seg nok snart! 
dagen med beste

14.01.2013 - 23:44 - hverdag - kommentarer (0)I dag er det mandag, noe som betyr at det er treningsdag for Lisa og meg! Vi pleier egentlig å ta ni bussen ned til byen sammen, men i dag skulle jeg møte henne der nede og vi ventet heller til klokka elleve. Da jeg først så hvor "mange" grader det var ute hadde jeg ikke ekstremt lyst til å gå ut av døra, men endte nå opp på bussen etterhvert. Det var en ganske kjedelig busstur uten deg Lisa.. 

Etter en ekstremt lang treningsøkt (ehehe). Dro vi til Kikko Sushi og spiste lunsj. Jeg spiste kylling maki og jeg husker ikke helt hva Lisa spiste, det var i allfall kjempegodt! Etter at vi hadde vært der dro vi en tur på kuben og brukte opp litt tid og penger. Jeg endte opp med en jakke og super mario til nintendo ds. Vi tok bussen hjem, men gikk av et stykke før for å dra på butikken en tur. Lisa hadde fått en pakke fra coverbrands med masse fint, inkludert en selvbruning til ansiktet vi begge prøvde. Den var kjempefin, bare kanskje litt for mørk. Vi så noen episoder av American Horror Story, men ble så trøtte at vi heller skrudde på musikk og sovnet. Da vi hadde sovi litt fikk vi veldig lyst til å spille Grubble, noe vi kan gjøre i evigheter. Vi endte opp med å spille i tre timer, og jeg vant mest... så klart, haha.  Det var en ekstremt koselig dag!

Gleder meg til i morgen, for da skal vi ta sol, og jeg skal til frisøren og ordne litt ettervekst og slikt. 

julen

26.12.2012 - 14:54 - hverdag - kommentarer (4)

Det har ikke blitt noe blogging i de siste dagene, det har vært jul og sånnnn og det er jo en familietid! Familien har også vært borte i julen, så det har vært litt tull med internett også.. Tenkte jeg bare kunne legge ut noen bilder, har nesten ikke tatt noen.. Det har vært litt hektisk, litt stor familie.. Såeeee 


mamma ♥ 
fine huset til mimmi og bestefar 
Det kommer kanskje litt iphonebilder senere! Ellersss kommer snart onkel på middag og i morgen skal vi bort til bestemor og bestefar med resten av den siden av familien. Håper alle har hatt en fin jul 

Følg bloggen på Facebook

21.12.2012 - 17:29 - hverdag - kommentarer (1)

Jeg er syk i dag og, så tenkte jeg skulle lage et lite innlegg om facebook siden til bloggen min. Det hadde vært veldig koselig om du eller dere ville like bloggen min på facebook. Legger ut alle linker på nye blogginnlegg og bilder der, så det blir litt lettere å følge bloggen! Jeg tenkte også at dette var en fin mulighet til å finne noen andre blogger å følge, så hvis du liker bloggen min med din egen blogg´s side så skal jeg ta en tur innom og like din tilbake :) 

sykedag

20.12.2012 - 23:21 - hverdag - kommentarer (0)

har ikke blogget noe før i dag fordi jeg har vært skikkelig sliten, er ikke noe i form..  har ikke følt noe for å dra frem kamera heller, men fikk tatt noen bare for å ha noe med.. nå skal jeg legge meg til å sove igjen, og blir nok til å sove til langt på dagen i morgen. god natt! 

Bilder fra i dag

19.12.2012 - 20:02 - hverdag - kommentarer (6)
hehehe..  fina!
Gjett hvem jeg har vært med i dag a, lisa as usual,  ser ikke ut som om jeg har andre venner..  jaja! Vi skulle egentlig trene i dag, men vi var så støle at vi droppa det. Vi tok heller litt sol i stedenfor, greit å få litt farge på kroppen.. går jo nesten i et med snøen! Resten av dagen har jeg spilt sims og sovi..  Vet ikke hva jeg skriver nå fordi jeg er i telefonen med lisa, og da går ting litt i surr! Vi skal på kino i morgen å se hobitten, det blir gøy! Har hørt mye bra om den :)  sååeeee, hva syns du om bildene? og har du sett hobitten? 

edit. blir å se hobitten på lørdag istedenfor med lisa OG renata  har flere venner serruuu

today

17.12.2012 - 15:42 - hverdag - kommentarer (3)

Da ble det et digert bilde av fjeset mitt. flott..  I dag på morningen dro jeg og lisa å trente, ble ikke en så veldig effektiv treningsøkt, men vi fikk da gjort noe! Senere susa vi bare mens vi ventet på bussen.. Nå venter jeg på at mamma skal komme hjem så skal vi dra ned til byen igjen for å kjøpe de siste julegavene. Det kommer nok et innlegg senere med litt bedre bilder, selvom det er ganske greit å kunne bruke litt iphonebilder i innlegg innimellom oooog!  også det vanlige spørsmålet, hva har dagen din gått ut på? 

from gina tricot

16.12.2012 - 14:02 - hverdag - kommentarer (6)Nå sa jeg at jeg ikke skulle kjøpe noe da jeg var i sverige.. men da jeg så disse to genserne på gina tricot måtte jeg bare ta frem lommeboka..  Den grå kostet 149 kr og den blå 199 kr, så det var ikke så ille!  Nå sitter jeg å ordner meg litt fordi vi får middagsgjester etterpå. Hører også på Oblivion av Bastille fra den siste vampire diaries episoden,  elsker den sangen.  Tror bare live versjonen ligger ute, fordi studio versjonen kommer ut i mars..? Noe sånnt i allefall.  Hvordan har helgen din vært? 

Today

10.12.2012 - 20:34 - hverdag - kommentarer (4)Jeg og lisa skulle egentlig dra å trene i dag, men vi var så døde begge to at det ga vi blanke i. Vi sov heller begge litt lenger og tok bussen til byen litt senere for å shoppe litt. (litt litt litt..)  Jeg endte opp med å kjøpe en veske, en bok og en julegave. Og lisa kjøpte ingenting tror jeg..  Jo, vi kjøpte litt mat. Også var vi en stund i dyrebutikken, jeg forelsket meg helt i verden søteste rotte! *Vil fortsatt ha den, mamma!* Lisa derimot forelsket seg en en tjukk gullfisk nei, kompakt gullfisk!  Så ja, kvelden min har gått ut på å lese, lese og lese. Kommer meg absolutt ikke vekk fra boken. Bortsett fra nå da, leser altså ikke nå..  (Okei?)

Jeg tenkte jeg skulle vise veska i morgeeen, så det..  Ja, hva har dagen din gått ut på?

301112

30.11.2012 - 23:19 - hverdag - kommentarer (6)

dagen i dag begynte med at jeg ble vekt av vaskedama klokka åtte fordi hun trodde hun ødela printeren... etter det ble jeg bare liggende i sengen å se på castle. gjorde det i noen timer før jeg fikset ferdig instagram-veggen min. deretter ble det noen telefonsamtaler med lisa flinke, som hadde gjort det bra på første kjøretime! ble litt senere hentet av bestefar som satt meg av hos pappa, også dro jeg, mamma og pappa til sandvika en tur, før vi dro på ikea. og det er vel egentlig det..  ligger nå i sengen min, hører på musikk og har det kos.   hva gikk din fredag ut på?

follow me on tumblr

25.11.2012 - 14:15 - hverdag - kommentarer (3)


det var noen som spurte om jeg hadde tumblr.. det står i sidemenyen med link, men tenkte jeg kunne legge ut noen bilder av brukeren min! du finner den HER om du er interessert.   har du tumblr?  hvis ja, hva heter du?  

hair and makeup wishlist

23.11.2012 - 22:13 - hverdag - kommentarer (7)

 

NYX Primer HER  - MAC Skinfinish Powder HER - MAC Shy Girl (ikke fargen på bildet..) HER (blad ned til Shy Girl) - Gorgeous Curl Wand HER - MAC Brush Kit HER - LUSH Lip Scrub HER

Wishlist 2012

10.11.2012 - 12:51 - hverdag - kommentarer (3)
wishlist 2012
Denim Trench Cote - Nicco Jacket - Boondocker Boots - Michael Kors Runway klokke - Mustache and Galaxy deksel - Race deksel - Wildfox jumper - Nikkor 35mm f/1.8 objektiv - Baggy mørkerød lue - Red Sox Baseball Snapback - Vinrøde Converse - OPI Skyfall Collection - Sharpie DIY Denim Shorts. 

 

the color purple og popcorn

29.10.2012 - 21:52 - hverdag - kommentarer (2)


playstation 2.  det blir kult igjen, lover. 


Sååå søndagskvelden i går gikk ut på å se masse filmer og spise popcorn. Veldig koselig!  Anbefaler virkelig å se the color purple, om du ikke har sett den. 

Og dette var det jeg våknet opp til i dag tidlig,  ååå så kos!!  bare 56 dager igjen til jul og..   Så i dag har jeg egentlig bare sitti å hørt på julemusikk.. også har jeg vært litt flink; ryddet og måkt gårdsplassen, så det sååe..  Hvor flink har du vært i dag? 

from my phone #2

28.10.2012 - 16:41 - hverdag - kommentarer (14)åh, som jeg elsker høsten! har kost meg masse sammen med lisa i det siste, vi har trent en god del, vært i sverige, tatt fine høstbilder og hatt kosekvelder. 
hva syns du?  

scrambled eggs and strawberry smoothie

21.10.2012 - 13:46 - hverdag - kommentarer (10)

Haha, skeiv brødskive..  brødristeren sin feil altså, lover. Så til frokost i dag lagde jeg meg eggerøre og jordbærsmoothie. Smoothien var ekstremt god, altså. Jordbær, eple og kiwi! fruit heaven 
Måtte få i meg en del mat, så jeg slipper å være på kjøkkenet i dag..  mamma lager nemlig fårikål, heldigvis er jeg fortsatt litttt tett i nesa!  usj.  

on my table

20.10.2012 - 14:58 - hverdag - kommentarer (2)Forrige uke dro mamma, lisa og jeg en tur til sverige og på turen hjem tok vi en svipptur innom ikea så jeg fikk plukket litt småting til loftstua. Det ble et lite hvitt bord, et fat (?)  og noen lys. Nå mangler det bare å bytte ut noen bokhyller, sofaen og tvbenken! 
Akkurat nå ligger jeg rett ut i sengen min,  kroppen min er helt mørbanket etter gårsdagens treningsøkt med lisa...  Så, det er nok her jeg blir resten av kvelden!  Del 3 av bildene jeg tok av lisa kommer også kanskje senere, så stay tuned! 

from my phone #1

04.10.2012 - 22:33 - hverdag - kommentarer (12)noen bilder fra iphonen, bare for å oppdatere litt.  har for det meste vært usunn, lest costume og sett på harpers island. 

310712

31.07.2012 - 12:47 - hverdag - kommentarer (14)

sommeeer 

LITEN UPDATE FRA SVERIGE

20.07.2012 - 21:57 - hverdag - kommentarer (6)

Nå er det jo frykelig lenge siden jeg har lagt inn noe her..  ikke at jeg har gjort noe spesielt interessant, ikke har det vært noe fint vær heller, men jaja.  

Tenkte jeg skulle gi en liten update fra Karlstad. "Camping-gjengen"  (som er meg, foreldrene mine og to vennepar + det ene venneparet´s sønn og det andre´s barnebarn) bestemte oss for å ta oss en helgtur til fine Karlstad som ligger i Sverige. Vi dro ganske tidlig, så var her ikke så alt for sent, men da vi skulle gå til hotellet fant vi plutselig min mimmi og bestefar som også hadde bestilt rom på det samme hotellet.

Jajaaaa. Kristoffer, Kaja og jeg deler et rom som skulle være 40 kvadrat, men jeg tror heller det er oppover.. rommet er ikke så stort, men taket er helt sykt høyt..  Nei, skal ikke skrive så mye!  Har noen iphone bilder som jeg tenkte å legge ut.  Kommer flere fra kamera når vi kommer hjem igjen og etter jeg har ordnet photoshop igjen.  Da kommer det også noen andre bilder og videoer fra tidligere i ferien. 


Det har vært mye fine skyer å ta bilder av.. 


Vi har også gått litt rundt og sett på fine steder,  var også på en bar/restuant da det begynte å regne, tordne og lyne noe sykt masse..  da ble vi våte.
Vi har spist en "god" middag, så nå sitter vi bare på det store hotellrommet og er veldig sosiale! ooog det skal vi fortsette med resten av kvelden.  

Hvordan har din ferie vært så langt?

STRANDKOS

20.06.2012 - 17:53 - hverdag - kommentarer (10)

Dagen i går startet med at jeg og lisa tok oss en sykketur til samsjøen for å slikke litt sol! Etter en liten stund med masse hopping og dansing fikk vi plutselig besøk av en gjeng med gås (?)... De hørtes ut som slanger, skikkelig ekle.. Men vi lærte dem å danse, så da ble de glad! Litt senere kom det masse folk og da følte vi ikke for å være der så mye lenger..  så vi syklet hjem en tur for å bytte om litt, så dro vi bort på butikken og kjøpte en engangsgrill! Vi tok med oss pølser, grillen, brus, potetgull, gruble og musikk å syklet bort til teigentjenn...  det var mye lenger enn jeg hadde husket.. Så da var det godt å sette seg ned ved vannkanten, grille pølser og bare ha det koselig! 

I dag har jeg egentlig ikke gjort noenting.. jobbet litt med filmen, men ikke stort mer. 

 

160612

17.06.2012 - 12:54 - hverdag - kommentarer (10)


dårlig iphone bilder.. 

I går var jeg faktisk på kino med lisa og renata, noe jeg ikke har vært på evigheter! Vi så filmen Snow White and the Huntsman, som faktisk var ganske bra. Senere kjørte vi en tur til lisa og der hang vi en god stund, snakket om fredag og lørdag og alle mulig andre ting. Jeg sov nemlig hos lisa fra torsdag til fredag, og på fredag kom renata og da drakk vi litt og koste oss masse.  Vi skulle egentlig en tur på byen, men det ble ikke noe av.. Det var kanskje like greit! 

Nå sitter jeg i sengen min, og skal egentlig gjøre meg klar til bursdag.. men er ikke helt sikker på om formen er bra nok til det, så det kan hende jeg blir hjemme. 

hva har du gjort i helgen?


Follow my blog with Bloglovin

Sommerlige dager

29.05.2012 - 16:18 - hverdag - kommentarer (13)På fredag var det helt utrolig fint og varmt vær så Renata, Lisa og jeg tok oss en tur til Onsakervika. Der var vi i noen timer og koste oss med potetgull, jordbær, sol og bading. Så skulle Renata på jobb så da dro vi hjem igjen. Litt senere på kvelden tok jeg og Lisa oss en sykkeltur opp til Samsjøen, der tok vi oss et kveldsbad. Vannet der var faktisk veldig varmt!
Håper bare at resten av sommeren fortsetter med slike fine dager! Andrea21, Oslo
Instagram: dreahagen

For spørsmål/kontakt: andreaholmhagen@hotmail.no


hits