from my phone #3

18.08.2014 - 17:55 - iphone - kommentarer (1)

 

 

- det var veldig koselig å hilse på Jack igjen   -  Renata fikk også masse kos fra både Brage og Tristan   -  også er det utrolig fint på stallen!
Dette er vel egentlig det jeg har jeg har gjort mens jeg har vært hjemme..  Neida, jeg har også kost meg masse med familien! Veldig hyggelig å se alle hjemme igjen :) Så nå er jeg tilbake igjen i Oslo og Renata har kommet på besøk! Og vi skal bare kose oss med god mat og hverandres selskap :)

from my phone #2

24.02.2013 - 20:52 - iphone - kommentarer (3)


Noen bilder fra dagen i går og i dag. I går var vi på en familietur hos mimmi og bestefar, der gikk vi en ganske lang tur på ski, hele familien. Noe som var veldig koselig! Jeg var såklart den eneste som gikk skikkelig på trynet i en bakke, noe som endte opp med litt ødelagte knær og en "brukket" stav.  Etter vi hadde gått på ski satt vi inne og så litt vm, og noen gamle filmer fra jeg var liten. Så dro vi hjem igjen. I dag har jeg vært blå og støl, så har ikke gjort annet enn å ligge i sengen og sett på drop dead diva, og tatt en langt avslappende bad. Utrolig deilig. Hvordan søndagen din vært?

from my phone #1

21.02.2013 - 13:54 - iphone - kommentarer (4)


dette er noen bilder fra iphonen, bruker den veldig mye til å ta daglige bilder, så tenkte å lage en kategori med disse bildene. Hva syns du?  Det blir kanskje litt dårlig med blogging fremover fordi macen min er på rep... såee, akkurat nå er det ipad blogging..Andrea21, Oslo
Instagram: dreahagen

For spørsmål/kontakt: andreaholmhagen@hotmail.no


hits