New Vans

05.09.2013 - 17:38 - new in - kommentarer (8)


Aah, endelig kom de nye skoene mine i posten! Det var litt skummelt å bestille de på nettet, men de passet helt perfekt så jeg er super fornøyd! Hva syns du?

Litt nytt

26.04.2013 - 20:04 - new in - kommentarer (7)


Tenkte jeg kunne vise noe av det jeg kjøpte i Kiel. Ble ikke så mye, men det var ikke planen heller.  Blå skjørtet (er egentlig veldig langt) og den hvite toppen er fra h&m. Hvite sko fra converse, litt sminke fra bareMinerals, tørrshampoo fra got2be og en varmebeskyttende spray fra John Frieda. Hva syns du?

New in - Purse

14.04.2013 - 15:39 - new in - kommentarer (10)


Nå har jeg endelig kommet meg hjem etter en ganske slitsom helg.. formen er absolutt ikke på topp, så det blir nok en del soving fremover. Jeg har jo tidligere fortalt at jeg hadde bestilt en del ting hjem og nå har vesken også kommet fra Nelly. En helt enkel liten skulderveske som er grei å ha hvis man bare skal ha med mobil, lommebok osv. Jeg liker den veldig godt!

New in: Shoes

13.04.2013 - 21:07 - new in - kommentarer (5)

Beklager for veldig dårlig oppdatering! Jeg rakk ikke lage innleggene før jeg måtte dra til campingen i går. Og med null internett og ikke samarbeidsvillig delt internett på iphone fikk jeg ikke opp noe innlegg. Nå har jeg fått bittebittelitt så prøver å få lagt ut noe iallfall.  Bestile disse skoene på skopunkten.no og de passet perfekt! De ser ut som klovnesko på bildene fordi jeg har gigantiske føtter.. menmen! Nå skal jeg sette macen bort for å laste opp innlegget, for det kommer nok til å ta litt tid. Skal prøve å komme fullt tilbake i morgen! God helg :)

new in: necklace

08.04.2013 - 19:26 - new in - kommentarer (20)


Jeg kjøpte dette kjedet på h&m for ikke så alt for lenge siden, har bare helt glemt å vise det på bloggen. Nå husker jeg ikke helt hva det kostet.., men det var ikke mye! Hva syns du?

New in: Sunglasses

06.04.2013 - 19:28 - new in - kommentarer (17)

Heihei! I går kjøpte jeg meg noen nye solbriller, de er bare et billig par fra cubus.. Skal etterhvert når jeg tillater meg selv å bruke penger på det, kjøpe et par ordentlig Ray-Ban solbriller, men disse får duge til det! I dag har jeg ikke gjort mye, var en liten bytur med mamma.. ellers var jeg på sykkeltur med naboungen på fire år som heter Emil. Nå er det øyeblikkelig mat og etter det skal det bare slappes av med familien! Hvordan har dagen din vært? 

new in: pants and pajamas

23.01.2013 - 17:23 - new in - kommentarer (5)en pakke med tre bukser og en pysj + en topp og en jakke fra hm kom i posten i dag. (fikk ikke tatt bilde av jakka og toppen før det ble for mørkt, så det kommer i morgen.)  alt var veldig fint, så kommer nok til å beholde alt!  hva syns du? 

more new stuff..

13.12.2012 - 14:27 - new in - kommentarer (21)

off, de siste innleggene har jo omtrent bare vært innkjøp.. virker som om jeg har det shopping problemet! lover at jeg ferdig nå! tok bare litt tid før alt jeg hadde besilt fra salg på nett og sånn kom. Skoene kjøpte jeg i dag og er vel noe jeffery campbell look alike,  de kostet egentlig 699kr på skoringen, tror jeg.. (har allerde glemt det.., flott!) det var iallefall salg i dag så fikk de for 489kr! Så det gjorde ingenting. Buksa kjøpte jeg på nettbutikken til hm, og den kostet 100kr trooor jeg. Finner den ikke igjen, så den er vel utsolgt.  

Ellers har jeg og Lisa vært å trent i dag, det har blitt en stund siden sist.. alltid verst den første dagen etter en pause, vi var ikke akkurat i topp form i dag for å si det sånn.. Nå blir det å sove resten av dagen, tror det blir en sverigetur imorgen, men jeg har ikke tenkt å shoppe noe der! hah 

new in: don donna

12.12.2012 - 14:07 - new in - kommentarer (2)Don Donna, 399kr fra Morris. 

Jeg rakk desverre ikke lage dette innlegget i går, så da kom det i dag istedenfor. Kjøpte som sagt denne vesken på mandag, den er egentlig ikke helt meg.. men likte den egentlig veldig godt! litt lei av å bare ha brune vesker, så da ble det en svart en denne gangen!  hva syns du? 

new in: dresses

09.12.2012 - 17:27 - new in - kommentarer (13)

på fredag fikk jeg to kjoler jeg bestilte på nelly for ikke så lenge siden, likte begge to veldig godt! perfekte jule og nyttårskjoler. Club L kjole,  tenkte å bruke denne på julaften. Kjolen er mye mørkere i virkeligheten, fargen ble ikke så fin på bildene..  Du finner den HER. 

Svart paljettkjole fra Oneness,  den perfekte nyttårskjolen! Den så litt noldus ut på bildene, men den er veldig fin. Den har også ekstremt åpen rygg, var litt vanskelig å ta bilde av det.. Du kan se den bedre på bildene på nelly HER.

hva syns du? 

innkjøp

17.11.2012 - 16:25 - new in - kommentarer (5)

for en liten stund siden var jeg en bytur med lisa og fant noen småting. har bare ikke rukket å legge det ut før nå!


sports-bh fra h&m  149kr


en basic genser/topp h&m 149kr.  skal brukes til treningstopp.  fargen er også ganske annerledes i virkeligheten!rutete skjorte h&m, prisen har jeg glemt.  har brukt denne en del ganger allerede, elsker den!

new in

02.11.2012 - 19:13 - new in - kommentarer (10)

Bluse fra Vero Moda og smykker fra Bik Bok.    Hva syns du? 

some new things

28.10.2012 - 12:37 - new in - kommentarer (2)

Har endelig fått byttet ut de svarte kjedelige møblene med noe hvitt og mye finere i loftstua. Er absolutt ikke ferdig enda.. skal male veggene, bytte ut sofaen og bytte ut noen gamle bokhyller osv. Men det er i hvertfall mye hyggeligere å komme opp trappa nå.  Akkurat nå sitter jeg å ser på "forny din kone" på tlc, senere i dag skal jeg vaske litt og bare slappe av.  
Hva skal du bruke denne søndagen på?  

new in - mint green

21.09.2012 - 13:58 - new in - kommentarer (17)

I går var jeg en tur innom h&m og der fant jeg litt av hvert, blandt annet denne blusen. Likte fargen veldig godt, kanskje litt mer sommer enn høst, menmen! 
Nå sitter jeg og skal snart begynne å ordne meg litt før lisa og renata kommer bort på taco, så skal vi bort til renata på en fest. Siden renata reiser til sverige på søndag og lisa har bursdag i morgen så må vi både ha en avskjeds -og bursdagsfest.  Ønsker alle en herlig fredagskveld! Andrea21, Oslo
Instagram: dreahagen

For spørsmål/kontakt: andreaholmhagen@hotmail.no


hits