Spørsmål?

Tenkte jeg kunne kjøre i gang en slags spørsmålsrunde igjen! Har fått noen nye lesere så hvis det er noe du lurer på er det bare å legge igjen spørsmål i kommentarfeltet. Kommer nok til å svare på spørsmålene i løpet av uka.  Noe du lurer på?

Svar #1

Hvilke redigeringsprogram bruker du? Jeg bruker Photoshop Cs5 og Cs6 

Hvilke kamera har du? Nikon D60 og Nikon D3100 

Favoritt objektiv? Det må nok være Nikkor 50mm :) 

Har du type? Nope 

Har du søsken?  Nei, er enebarn.. 

Har du noen dyr? Eller har du hatt? Jeg har hatt massevis av gullfisker og en kanin. 

Bestevenninne? Det må nok være Lisa! 

Hvilke blogger leser du? Er innom ganske mange, men de jeg leser fast er vel lisa, annais, saracareface, midaw og maikenbull 

Leser du alle kommentara på bloggen din? Ja, det gjør jeg :) 

Hva syns du om bloggen min? Syns den ser fin ut, du ser ut som ei utrolig søt og koselig jente! :) 

Kan du lage ein må gjøre video? Tja, jeg vet ikke.. kanskje? 

Favoritt klesplagg? Det må være den blå skjorta på bildet under! 


Favoritt blogg? Deeen er vrien! Tror jeg må si maikenbull, hun gir meg alltid ekstremt mye inspirasjon og jeg elsker bildene hun tar! 

Søteste kommentar? Den er også ganske vrien, får veldig mye søte kommentarer! Har fått noen kommentarer hvor folk sier jeg gir veldig inspirasjon,  det er alltid veldig koselig! :D 

Hvor lenge har du blogget? Denne bloggen ble faktisk 3 år den 7 desember! Men har hatt en del sånne småblogger før det.

Hva liker du best med å blogge? Tilbakemeldinger på bilder er veldig koselig å få!  Men mest at jeg har en grunn til å dra frem kamera å bruke det en del! 

Mål innen blogging? Jeg tror egentlig ikke jeg har noe mål, blogger bare for å blogge egentlig, hehe! 

Hvor finner du inspirasjon? Overalt! weheartit, tumblr, masse på flickr, andre blogger, folk på gata, steder.. ja, overalt egentlig. 

Hvor har du kjøpt lysene du har over sengen? De er kjøpt på Clas Ohlson :)


Kan du lage en romvideo? Det kan jeg nok helt sikkert en gang. Må nok vente til etter jul, er litt mye rart her nå.. 

Hvordan har du det? Takk som spør, jeg har det veldig bra akkurat nå :) 

Hva syns du om bloggen min (positivt og kritikk)? jeg syns bloggen din ser kjempefin ut, mange fine bilder og fint og ryddig design! 

Favoritt serie? eeehhm, jeg ser sikkert på tusen serier.. men jeg tror lost må være favoritten! har sett alle sesongene for mange ganger. 

Hva slags musikk hører du på? Jeg hører på veldig mye forskjellig! Men om vinteren er det mest rock, alternative og littt metal. Ellers hører jeg på veldig mye sånn sær musikk. 

Favoritt bilde (av en annen person)? Åå, klarer ikke velge bare ett.. Det må bli disse to av GillyFace / Gillian Jeg elsker bildene hennes! Hun har en syk fantasi og får den ekstremt bra frem i bildene sine. Flickrbrukeren hennes finner du HER
.

Det var alle spørsmålene! Veldig gøy å svare på egentlig. Tenker å kanskje lage en slags ukens spørsmål etterhvert, så hvis det er noe du lurer på er det bare å spørre ivei.  

spørsmål?siden jeg får ganske mye spørsmål om mye rart, tenkte jeg at jeg kunne svare på noe i et eget innlegg. svarer nok på spørsmålene i løpet av helgen, eller på mandag eller noe.  har også fått en del nye lesere, så hvis det er noe du lurer på, fyr løs! Andrea21, Oslo
Instagram: dreahagen

For spørsmål/kontakt: andreaholmhagen@hotmail.no


hits